Menu
0
Gratis thuis vanaf €85,- (NL) | Levering aan EU-landen
Stevig verpakt | veilige verpakking tegen breukschade
Sparen voor gratis bier of korting %
Klantbeoordeling: 9.8/10
01Feb2024
Speciaalbier ontdekken met Untappd: Zo werkt het!

Speciaalbier ontdekken met Untappd: Zo werkt het!

Door: AlrikReacties: 0

Untappd is als een digitale vriend voor speciaalbierliefhebbers. Het helpt je nieuwe speciaal bieren te vinden, te proeven en te delen met anderen. Het is alsof je een notitieboekje hebt, maar dan digitaal, waarin je al je bieravonturen bijhoudt.

Wat doet Untappd?

Op Untappd kun je bieren toevoegen die je hebt geprobeerd, en vertellen wat je ervan vond. Je kunt zelfs badges verdienen voor leuke prestaties, zoals het proberen van veel verschillende bieren. Of bieren te drinken van een specifieke plek. Wist je dat Bierloods22 ook een badge heeft op Untappd? Het is ook handig om te zien wat je vrienden drinken en om nieuwe speciaal bieren te ontdekken.

Waarom is Untappd handig?

Stel je voor dat je een lekker speciaalbier hebt gevonden. Met Untappd kun je het toevoegen aan je lijst, een korte beschrijving geven en het beoordelen met sterren. Zo kun je later herinneren welke bieren je lekker vond. Ook kun je zien wat andere mensen van een bepaald bier vinden, en zij kunnen jouw advies lezen.

Ook kun je anderen laten zien welke speciaalbieren je nog niet op hebt? Zo kun je bij ons een speciaalbierpakket bestellen en daarbij je Untappd account of dat van degene voor wie het pakket is doorgeven. Dan zorgen wij ervoor dat er in je speciaal bier pakket alleen bieren zitten die je nog niet op hebt.

Untappd maakt vrienden

Het leuke aan Untappd is dat het je verbindt met andere bierliefhebbers over de hele wereld. Je kunt zien wie hetzelfde bier drinkt als jij en met hen praten. Misschien ontdek je nieuwe bieren door hun aanbevelingen. Het is een gezellige plek voor mensen die van speciaalbier houden.

Mis geen exclusieve bieren meer

Untappd geeft je de mogelijkheid je te abonneren op locaties. Zo ben je als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe bieren beschikbaar komen. Natuurlijk zijn wij als Bierloods22 ook aanwezig op Untappd, dus abonneer je snel!

Ook is het een handige manier om snel plekken te vinden waar je kunt genieten van een goed glas speciaalbier. Veel speciaal bier café's zijn ook aanwezig op Untappd. Dus ben je op een onbekende plek? Kijk dan vooral even op de kaart met locaties in Untappd.

Waar kun je Untappd vinden?

Untappd kun je vinden in de appstore van je mobiele telefoon.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €85,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.