Menu
0
Gratis thuis vanaf €85,- (NL) | Levering aan EU-landen
Stevig verpakt | veilige verpakking tegen breukschade
Sparen voor gratis bier of korting %
Klantbeoordeling: 9.8/10
04Feb2024
Trappist Westvleteren: nu online te koop

Trappist Westvleteren: nu online te koop

Door: AlrikReacties: 0

Eindelijk is Trappist Westvleteren, waaronder de populaire Westvleteren 12 online te koop voor een redelijke prijs. Graag vertellen we je waar deze prachtige speciaalbieren vandaan komen en waarom ze zo bijzonder zijn.

Westvleteren Trappisten Bier - Een bijzonder speciaal bier

In een klein dorpje genaamd Westvleteren in België maken een paar monniken iets speciaals: Westvleteren bier. Dit bier is erg populair, want het is heel lekker en lastig om aan te komen.

Waar Komt Het Vandaan?

Al sinds 1838 brouwen monniken in de abdij van Sint-Sixtus Westvleteren bier. Ze gebruiken goede ingrediënten zoals mout, hop, en gist om het bier te maken. Het duurt lang om te brouwen, maar het resultaat is een bier met een unieke smaak.

Het beste bier ter wereld?

Het toonaangevend ratebeer.com heet de Trappist Westvleteren 12 diverse malen tot beste bier ter wereld gekroond. Ben je het hier mee eens? Proef hem, en laat het ons vooral weten! Zelf vinden we het een bijzonder bier, en zeker een kandidaat voor het beste speciaal bier.

Moeilijk te Krijgen

Niet iedereen kan zomaar Westvleteren bier kopen. De monniken maken maar een klein beetje, en je moet zelfs een afspraak maken om het te kopen. Je dient je hiervoor van tevoren aan te melden en kunt een beperkte hoeveelheid direct bij de abdij ophalen. Dat maakt het bier extra bijzonder.

Hierdoor ontstond helaas veel grijze import, waardoor dit bier voor hoge prijzen te koop was. Gelukkig hebben de monniken onlangs besloten om samen te werken met een aantal Nederlandse speciaalbier winkels. Waardoor dit bier nu voor een redelijke prijs weliswaar beperkt, maar normaal te verkrijgen is. Ook bij Bierloods22 kun je nu de speciaalbieren van Trappist Westvleteren online kopen, waaronder de fameuze Westvleteren 12. Onze voorraad die we van de monniken krijgen is ook beperkt. Dus het kan zijn dat je ze momenteel niet kunt bestellen. Klik dan op het envelopje, en we sturen je een e-mail als we weer een verse nieuwe lading van Westvleteren binnen hebben gekregen.

Wat is trappisten bier

Vraag je je af wat trappisten bier is? In het kort dit zijn bieren gebrouwen door "trappisten". Monikken brouwen deze bieren binnen de muren van het klooster. Vaak in kleine oplagen, en de opbrengsten komen ten goede van een algemeen doel, zonder winstoogmerk. Wil je weten welke trappisten bieren er allemaal nog meer zijn? In dit artikel over trappisten speciaal bieren leggen we het uit.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €85,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.