Menu
0
Gratis thuis vanaf €85,- (NL) | Levering aan EU-landen
Stevig verpakt | veilige verpakking tegen breukschade
Sparen voor gratis bier of korting %
Klantbeoordeling: 9.8/10
02Dec2023
Kerstbier: ontdek de nieuwste kerst- en winter speciaalbieren

Kerstbier: ontdek de nieuwste kerst- en winter speciaalbieren

Door: RicardoReacties: 0

De dagen worden korter, de nachten langer en de temperatuur daalt. Dat kan maar één ding betekenen: de feestdagen staan voor de deur! En wat is een betere manier om de warmte van het seizoen te vieren dan met een heerlijk glas winter- of kerstbier?

Bij Bierloods22 beschikken we over een sprankelende selectie van de beste en meest smaakvolle speciaalbieren voor de feestdagen. Duik met ons mee in de betoverende wereld van deze kerst- en winterbieren en ontdek welke speciaalbieren jouw winteravonden zullen verlichten.

Bekijk alle kerst- en winterbieren op onze speciale pagina met winter- en kerstbieren.

Kerstbieren

Kerstbieren staan bekend om hun rijke smaken en warme aroma's, perfect om gezellig te delen met vrienden en familie en natuurlijk ook om zelf van te genieten.

Hieronder enkele top speciaal bieren voor de kerstdagen:

 

  • Christmas Ale | Brouwerij Corsendonk | Dark Ale
Brouwerij St.Bernardus Brouwerij St.Bernardus - Christmas Ale

Brouwerij St.Bernardus - Christmas Ale

   
Winter Ale | Untappd: 3.87

 binnen 24u verzonden

€3,20

De diepe, donkere tinten van het bier worden vergezeld door een warme toets van kruidige specerijen en een vleugje zoetheid. De eerste slok onthult tonen van karamel en geroosterde mout, waardoor een complexe en toch uitgebalanceerde smaak ontstaat. De afdronk is zacht en nodigt uit tot nog een slok, terwijl de feestelijke kruiden op de tong blijven dansen. De Christmas Ale van Brouwerij Corsendonk is als een knusse deken van smaak, perfect om te genieten tijdens de koude winteravonden.

 

 
  • Stille Nacht (2023) | Brouwerij De Dolle Brouwers | Belgian Strong Golden Ale
Brouwerij De Dolle Brouwers Brouwerij De Dolle Brouwers  - Stille Nacht (2023)

Brouwerij De Dolle Brouwers - Stille Nacht (2023)

   
Belgian Strong Golden Ale | Untappd: 4.00

 binnen 24u verzonden

€5,60

Stille Nacht, een waar meesterwerk van Brouwerij De Dolle Brouwers, brengt de magie van de feestdagen tot leven in de vorm van een Belgian Strong Golden Ale. Bij de eerste slok valt de heldere, gouden kleur op, die doet denken aan de warme gloed van kaarslicht op een kerstavond.

 

Verwarmende Winterbieren

Als de temperaturen dalen, is er niets beter dan jezelf op te warmen met een stevig winters speciaalbier. Hier zijn enkele winterbieren die je door de koudste nachten zullen helpen:

 

  • Paljas Winter Whisky Infused | Brouwerij De Leite | Winter Ale
Brouwerij De Leite Brouwerij De Leite - Paljas Winter Whisky Infused

Brouwerij De Leite - Paljas Winter Whisky Infused

   
Winter Ale | Untappd: 3.50

 binnen 24u verzonden

€3,90

Paljas Winter Whisky Infused, afkomstig van de creatieve bierbrouwers bij Brouwerij De Leite, is een verrassende Winter Ale die elke slok een vleugje magie toevoegt. Bij het openen van de fles komt meteen de geur van verwachting en warmte je tegemoet. De amberkleurige ale onthult een unieke combinatie van winterse kruiden en de subtiele, verfijnde invloed van whisky.

 

Tips voor het Proeven van kerstbieren

Serveertemperatuur:

Laat de bieren op de juiste temperatuur komen om de smaken volledig tot hun recht te laten komen. Kerstbieren worden vaak iets warmer geserveerd dan andere bieren. Ga uit van ongeveer het alcoholpercentage. En kijk of je verschil proeft gelijk na het openen van het bier en 10 minuten later.

Proeven:

Kijk, ruik, en luister (ja echt, bier maakt geluid). Begin hierna pas te proeven. Zo ontdek je de smaken en subtiele aroma’s in speciaalbier het beste.

Proefnotities:

Neem de tijd om de complexe smaakprofielen te verkennen. Let op de verschillende lagen van smaak, aroma’s en geur die elk bier te bieden heeft.

Bijpassend eten:

Overweeg het combineren van je favoriete winterbieren met seizoensgerechten zoals geroosterd vlees, kazen, vleeswaren, stoofschotels of desserts met specerijen.

Kerstpakketten op maat: Feestelijk speciaalbier voor elk budget!

Met de feestdagen voor de deur is het tijd om na te denken over hoe je jouw waardering kunt uiten aan anderen. Wat is er nu beter dan een op maat gemaakt kerstpakket met speciaalbieren dat perfect aansluit bij de voorkeuren van de ontvanger? Bij Bierloods22 begrijpen we dat je een bijzonder cadeau wilt geven, en daarom bieden we op maat gemaakte kerstpakketten aan. Zorgvuldig samengestelde bierpakketten om aan elk budget tegemoet te komen.

Bekijk hier onze speciaalbier pakketten, of neem contact met ons op voor een bierpakket op maat.

#proeven #speciaalbier #ales #stout #proefdemagie #kerstbier #winterbier #feestelijkebrouwsels #smaakvollekerst #bierliefhebbers #winterwarmte #bieravontuur #kerstsfeer #gezelligheid #bierproeven #biertrends #bierselectie #wintersgenieten #bierliefde #warmbierkoudweer #wintersemaakexplosie #biergeschenken #biervoordefeestdagen #kerstsfeerineenglas #bierloods22 #proostopkerst #kerstpaketten #kerstpakket #kerstcadeaus #kerstkado

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €85,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.