Menu
0
Gratis thuis vanaf €85,- (NL) | Levering aan EU-landen
Stevig verpakt | veilige verpakking tegen breukschade
Sparen voor gratis bier of korting %
Klantbeoordeling: 9.8/10
10Feb2024
Bier cadeau geven: verjaardag bierpakket

Bier cadeau geven: verjaardag bierpakket

Door: AlrikReacties: 0

Cadeau geven van bier: ontdek het verjaardagspakket van Bierloods22

Bier als cadeau geven is altijd een schot in de roos, en het verjaardagspakket van Bierloods22 maakt het extra bijzonder. Dit pakket bevat een heerlijke selectie aan zorgvuldig geselecteerde speciaalbieren. Desgewenst sturen we het pakket gelijk voor je naar de jarige job, voorzien van je eigen boodschap of felicitatie.

Zelf een mooi cadeau uitzoeken

Natuurlijk kun je ook zelf wat moois uitzoeken uit ons assortiment speciaalbieren voor een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid. Kies je de bieren helemaal zelf uit? Of ga je voor één van onze bierpakketten? Zo bieden we diverse bierpakketten op thema van bierstijlen. Hier kun je eenvoudig een pakket en het gewenste bedrag kiezen, wij doen de rest. Wil je je cadeau gelijk bij de ontvanger laten bezorgen? Stel dit dan in als bezorgadres. Desgewenst stopper we er graag een handgeschreven kaartje bij voor de ontvanger. Laat het in dat geval weten bij de opmerkingen bij je bestelling, en geef daar je boodschap voor bij het cadeau door.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €85,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.